„Въпроси и отговори – Как да стигнем до „Да“ в мрежовия маркетинг“ – Алън Пийз

Въпроси и отговори - Как да стигнем до "Да" в мрежовия маркетингКнига от поредицата „Новата ера в общуването“

В продължение на десет години Алън Пийз проучва и разработва начини за комуникация и продажби, които прибавят нули към цифрите на печалбите и превръщат хората в милионери. Във книгата той предоставя на всички интересуващи се своята система „да станеш богат“. За първи път Алън Пийз демонстрира една от най-ефикасните и забележителни техники, прилагани в мрежовия маркетинг. Като използва прости, бързи за усвояване и многократно проверени умения и стратегии, той печели последователи, които успяват да създадат стабилен бизнес и да си осигурят завидни приходи.

Тази книга ще ви убеди, че и вие можете да се научите да водите успешно преговори (по всякакви въпроси), да убеждавате събеседници и да разчитате на привърженици.

Алън Пийз е сред най-известните тълкуватели на езика на тялото и скрития смисъл на думите. Заедно с Барбара Пийз е автор на бестселърите „Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния“, „Защо мъжете лъжат, а жените плачат“, „Защо мъжете вършат нещата едно по едно, а жените не спират да говорят“ и „Подходящи ли сте един за друг?“, които се четат от милиони читатели по света на 33 езика.

http://www.book.store.bg/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s