Нова реклама на Samsung Galaxy S4 атакува iPhone

Samsung Galaxy S4От известно време рекламите на смартфоните на Samsung в Щатите включват директни референции към iPhone и новия клип, промотиращ Galaxy S4, не прави изключение. Рекламата всъщност показва по убедителен начин колко важно е изобилието от софтуерни добавки, които не успяха да ни спечелят, когато тествахме устройството, но пък могат да са от полза в определени ситуации.
Компанията обаче смята, че те са много удобни и демонстрира случаите, в които може да се наложи да ги използвате – например използване на жест за приемане на разговор при заети ръце, Air View за бърз поглед към съдържанието на входящо съобщение чрез доближаване на пръст до екрана, прехвърляне на съдържание чрез докосване, опцията за превръщане в дистанционно управление на телевизор и дори допълнителните функции на камерата за по-ефектно запечатване на сцени с повече движение.
В същото време притежателите на iPhone са показани като по-възрастни хора, които остават разочаровани от липсващите функции на устройството, които не им позволяват да приемат съдържание чрез докосване от младежите, които ползват Galaxy S4.

Източник:  http://www.mobilebulgaria.com/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s