Само през юни: на театър за 7 лева

театърПрез месец юни театър „Българска армия” пуска в продажба всички свои представления на цени от 7 лева. От храма на Мелпомена смятат, че така ще дадат възможност на изкушените от комедиите да се настроят на режим усмивка за летните отпуски.

Стартът на представленията през юни бе даден с 20-годишната емблема на смеха и настроението в театър „Българска армия” спектакъла „Секс, наркотици, рокендрол”, който може да се гледа и 18 юни. Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки отварят апетита на зрителите към живота – като страст, като любов, като музика, като приключение.

Изкушените от тайнствата на заплетените истории, чиито разрешения се крият в лабиринтите на ума, ще имат възможност да поведат след въображението си опитните коафьори – Ненчо Илчев и Александра Сърчаджиева, следствените служби – Веселин Ранков и Георги Къркеланов, както и „случайните” посетители – Стефка Янорова, Гергана Данданова и Иван Радоев, а също и Александър Дойнов. По следите на мистериозно убийство актьорите ще следват предположенията на публиката в нощ, която може да се окаже безкрайна.

Напрегнато вълнение, гарнирано със смях, ще очаква посетителите на фризьорския салон от постановката „Ножица трепач” на 21 юни. Сред юнските заглавия на театъра са още „Апокалипсис, кога?”, „Благородният испанец”, „Комедия на слугите”, „Възгледите на един учител за всеобщата просвета”.

Източник:  http://www.anonce.bg/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s