Сайт ни учи как да управляваме по-умно парите си

управление на париНов сайт за финансово образование, SmartMoney.bg, ще помага на хората да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре личните си финанси.

В него създателите му ще публикуват много статии и видео материали с обяснени на достъпен език основни финансови термини, концепции и продукти. Те ще са разделени в няколко категории – за деца, за тийнейджъри и за възрастни. Сайтът ще съдържа и преглед на основни финансови продукти, обяснени на достъпен език, като мотото му е „Да говорим за финансите открито и напълно непринудено, защото те така или иначе са част от нашето ежедневие“.

„Причината да стартирам този проект са ниската финансова култура на голяма част от българите и липсата на подобно практическо обучение в българската образователна система“ – казва авторът на сайта Стойне Василев, който има повече от 10 години стаж във финансовата сфера и по-конкретно в банковото кредитиране, одита на финансови институции и управление на риска в едни от най-големите международни компании. Досега той е консултирал стотици хора в личния си блог, който е един от най-посещаваните в тази област. Според Василев планирането на бюджета е съществена част от умното управление на парите. Независимо от възрастта или сегашното си финансово положение всеки иска да постигне някакви цели в живота си. Общото между всички тях е, че те имат финансово измерение.

Една от основните цели на този проект и на хората, които го осъществяват, е да помогнат на посетителите на платформата да навлязат стъпка по стъпка в един нов свят – този на парите, и да изградят своята финансова стабилност, за да се радват на живота и щастливите мигове в него, без да се притеснявате за средствата си.

Източник:  http://www.anonce.bg/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s