Сайт показва камерите на пътя

камераВ интернет страницата на МВР вече ще се публикуват местата на стационарните и мобилните видеокамери на пътя. Наред с таблетите, с които вече работят пътните полицаи, бъдещата интернет платформа е част от проекта за електронно правителство.

Към момента у нас има 24 стационарни и над 130 мобилни видеокамери. Те заснемат всеки автомобил, превишил позволената скорост с над 11 км/ч. Мобилните са монтирани в полицейски коли без надписи. Местата, на които дебнат, се сменят всеки месец и заедно със стационарните вече ще се публикуват в мрежата.

Източник:  http://www.anonce.bg/

Advertisements

One thought on “Сайт показва камерите на пътя

  1. Най-вероятно след около месец местата на стационарните и мобилните видеокамери, които снимат превишилите позволената скорост шофьори, вече ще се публикуват в интернет страницата на МВР. Наред с таблетите, с които вече работят пътните полицаи, бъдещата интернет платформа е част от проекта за електронно правителство, информира БНТ.Към момента в страната има 24 стационарни и над 130 мобилни видеокамери. Те заснемат всеки автомобил, превишил позволената скорост с над 11 км./ч. Мобилните са монтирани в полицейски коли без надписи. Местата, на които дебнат, се сменят всеки месец и заедно със стационарните вече ще се публикуват в интренет. Бъдещият сайт няма да показва местоположението на мобилните камери в реално време, а според плана.“Целта на разполагането на стационарните и автоматизираните техническите средства не е да се налагат наказания, а да предпазват да не нарушават правилата“, коментира комисар Антон Антонов.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s