Спайдърмен се включва в инициативата на WWF Часът на Земята 2014

WWF-logoЧасът на Земята 2014 ще се проведе на 29 март – събота – от 20.30 до 21.30 ч.

Тогава хора и общини в България и по света ще загасят осветлението в знак на съпричастност към опазването на природата и в частност към промените в климата. По този начин символично се спестяват емисии на въглероден двуокис, насочвайки вниманието към участието на човечеството в глобалното затопляне.

Как можете да участвате?Празнувайте Часа на Земята 2014 във вашия град, като участвате в публичните събития, организирани от вашата община, или у дома, като загасите осветлението за един час между 20.30 и 21.30 ч. на 29 март 2014 г. Присъединете се към милионите жители от целия свят, които отбелязват събитието.

Подкрепете дейността на WWF в България чрез месечни дарения на SpaseteDivataPriroda.bg/wwf. Благодарение на вашата помощ и загриженост, ние ще продължаваме да опазваме и възстановяваме природните богатства на нашата страна.Подкрепете или създайте свой проект за опазване на природата във вашата общност, квартал, учебно заведение, семейство, офис и други. Използвайте въображението, средствата и инициативността си, за да се погрижите за природата!

http://www.wwf.bg/ 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s